Osallistu

Kärsitkö sinä tai läheisesi ahmimisesta? Järjestämme maksuttomia Voimaa vertaistuesta -ryhmiä sekä tapahtumia ympäri Suomea kaikille hallitsemattomasta syömisestä kärsiville. Voit myös osallistua keskusteluun suljetussa Facebook-ryhmässä tai keskustella luottamuksellisesti asiantuntijan kanssa puhelintunnilla.

Voimaa vertaistuesta -ryhmät

Ahmitko, naposteletko jatkuvasti tai tunnetko syyllisyyttä syömisestä? Voimaa vertaistuesta -ryhmistä saat tietoa ja tukea hallitsemattomasta syömisestä toipumiseen. Viikonloppu- ja iltaryhmät kokoontuvat Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä, Tampereella ja Varkaudessa. Tapaamisia seuraa puolen vuoden verkko-ohjaus. Voit myös osallistua puoli vuotta kestävään verkkoryhmään.
Lue lisää

Facebook-ryhmä

Ylläpidämme salaista keskusteluryhmää Facebookissa hallitsemattomasta syömisestä kärsiville ja heidän läheisilleen. Lähetä pyyntö liittyä ryhmään sähköpostitse toimiva.ry@gmail.com. Ryhmän päivitykset tai ryhmän jäsenet eivät näy ulkopuolisille. Tervetuloa mukaan keskustelemaan luottamuksella!

Puhelintunnit

Kärsitkö sinä, läheisesi tai esimerkiksi asiakkaasi ahmimisesta tai pakonomaisesta syömisestä? Ruoka ja riippuvuus -hankkeen puhelintunti tarjoaa tukea ja tietoa hallitsemattomasta syömisestä toipumiseen. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne voidaan käydä anonyymisti. Ohjaamme tarvittaessa eteenpäin avun piiriin.

Puhelun hinta on normaali matkapuhelinmaksu.

Puhelintunnit eivät juuri nyt ole käytössä.

Uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tiedon ajankohtaisista tapahtumista ja ryhmistä. Tilaa uutiskirje sähköpostitse: ruokariippuvuus@myllyhoito.fi.