Sanna Runsala

Sanna Runsala

Projektipäällikkö, KTM, Yhteisöpedagogi YAMK
Osittaisella hoitovapaalla
”Koen toiminnalliset riippuvuudet intohimokseni, ja erityisesti minua kiinnostaa ruokaan ja syömiseen kohdistuva riippuvuus. Haluan työni kautta tutkia tätä ilmiötä ja löytää keinoja ihmisten auttamiseksi. Valmistun vuonna 2018 yhteisöpedagogiksi (YAMK). Vapaa-ajalla luen ja joogaan sekä parannan maailmaa rakkaiden ihmisten kanssa.”
Puh. 0400 438 122
sanna.runsala@myllyhoito.fi
Marianne Luojola

Marianne Luojola

Projektipäällikkö, KTM
"Minua kiinnostaa se, mikä löytyy meidän ihmisten ehdollistumien ja selviytymismallien takaa. Haluan auttaa ihmisiä havaitsemaan näitä ajatusmalleja ja toimintatapoja sekä vapautumaan niistä. Olen pitkään työskennellyt vapaaehtoisesti pakonomaisesti syövien tukihenkilönä, joten olen saanut myötäelää sekä sairauden oirehdinnassa että ennen kaikkea ihmisten tervehtymisessä ja henkisessä kasvussa."
Puh. 040 570 5183
marianne.luojola@myllyhoito.fi
Suvi Björkqvist

Suvi Björkqvist

Projektiasiantuntija, Sairaanhoitaja YAMK
”Pidän hurjasti työstäni Ruoka ja riippuvuus –hankkeessa. Aihealue on mielenkiintoinen ja pidän niin ammattilaisten kouluttamisesta kuin toipujien kanssa työskentelystäkin. Ennen hankkeeseen mukaan tuloa tein sairaanhoitajan työtä Jyväskylän terveysasemilla 13 vuoden ajan. Vapaa-ajallani viihdyn läheisteni seurassa ja pidän kävelylenkeistä musiikin tahdissa. Lemmikkieläimet ovat myös lähellä sydäntäni.”
Puh. 040 572 4993
suvi.bjorkqvist@myllyhoito.fi
Jutta Salmela

Jutta Salmela

Ravitsemusterapeutti, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, psykologian opiskelija
”Olen kiinnostunut erityisesti syömiskäyttäytymisessä ilmenevistä haasteista ja syömiseen liittyvästä psykologiasta. Toivon, että voin tarjota tukea mahdollisimman monelle hallitsemattomasta syömisestä kärsivälle. Vapaa-aikanani nautin luonnossa reippailusta ja ystävien kanssa höpöttelystä.”
Puh. 044 355 4872
jutta.salmela@myllyhoito.fi